Είσοδος στο blog

Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του σχολείου μας

Η ώρα στον κόσμο

Αναζήτηση

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Ένα βίντεο στο οποίο υμνείται η μητρική αγάπη
Κι όμως, συμβαίνει αυτό που λέει ο τίτλος της ανάρτησης.  Πραγματικά μετά την παρακολούθηση του βίντεο νιώθεις κι εσύ την ΑΓΑΠΗ που νιώθει η μητέρα για το μωρό της.

Στο βίντεο, η Lacey Buchanan από το Τενεσί των ΗΠΑ, περιγράφει με καρτέλες τον αρχικό της ενθουσιασμό, όταν έμαθε πως είναι έγκυος στον Κρίστιαν, και τις φοβίες, με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη, όταν συνειδητοποίησε το σοβαρό πρόβλημα του παιδιού.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η μητέρα κρατά τον ενός έτους γιο της στην αγκαλιά της, αποκαλύπτοντας το πρόσωπό του μονάχα στο τέλος, φιλώντας τον με αγάπη και υπερηφάνεια.

Το αγοράκι πάσχει από μια σπάνια και σοβαρή μορφή λυκοστόματος, το οποίο μπορεί να επηρεάσει διάφορες περιοχές του προσώπου. Ο Κρίστιαν δεν είχε ουρανίσκο όταν γεννήθηκε, δεν μπορούσε να κλείσει το στόμα του και δεν είχε μάτια. Σε ηλικία τεσσάρων μηνών υπεβλήθη στην πρώτη του χειρουργική επέμβαση για να κλείσει το λαγώχειλό του.
Στο κανάλι του Youtube που ακολουθεί υπάρχουν πολλά αρχεία βίντεο που έχει αναρτήσει η μητέρα του παιδιού http://www.youtube.com/user/SuperChristiansMom

Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου