Είσοδος στο blog

Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του σχολείου μας

Η ώρα στον κόσμο

Αναζήτηση

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

Μια εντυπωσιακή ...διχρωμία

Ονομάζεται Αφροδίτη (σ.σ. Venus) και γεννήθηκε πριν από τρία χρόνια στη Βόρεια Καρολίνα, και πιο συγκεκριμένα σε μια φάρμα γαλακτοκομικών. Αμέσως έγινε η «σταρ» της περιοχής και ... βλέπουμε στην φωτογραφία για ποιο λόγο.

Η απίστευτη διχρωμία που έχει στο πρόσωπό της είναι αυτή που την κάνει χωρίς αμφιβολία την «πιο cool γάτα που έγινε ποτέ»! Άλλωστε αυτός είναι και ο χαρακτηρισμός που επέλεξε ο ιδιοκτήτης της στη σελίδα που έφτιαξε για τη γάτα στο Facebook, προκειμένου να κάνει γνωστή την… ιδιομορφία της στο ευρύ κοινό   Η Αφροδίτη γεννήθηκε έχοντας στο κεφάλι της δύο χρώματα, τόσο στο τρίχωμα όσο και στα μάτια: μαύρο-πράσινο και καφέ-γαλάζιο. Η εικόνα είναι πραγματικά εντυπωσιακή και το συμπαθές κατοικίδιο ήδη έχει γίνει μια πραγματική «σταρ» του Διαδικτύου, με 80.000 περίπου likes, 40.000 shares και πάνω από 18.000 σχόλια χρηστών.

Πολλοί ήταν βέβαια αυτοί που εξαρχής αμφισβήτησαν τη «γνησιότητα» των φωτογραφιών, λέγοντας ότι πρόκειται για επεξεργασμένες εικόνες με Photoshop, προκαλώντας την αντίδραση του ιδιοκτήτη.
Έτσι, για τους… άπιστους αλλά και για να κλείσει τα… κακά στόματα, ο ιδιοκτήτης παρουσιάζει στη σελίδα της Αφροδίτης ένα μικρό βιντεάκι, όπου φαίνεται ότι η γάτα είναι πέρα για πέρα αληθινή!


Πηγή: http://perierga.gr
          https://www.facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου